Druhá týmová COVID výzva: Pojďme společně naskákat co nejvíce dvojšvihů!

Vzhledem ke stále trvajícím opatřením jsme i nadále nuceni k alternativní formě tréninku, a proto jsme se rozhodli navázat na první vydařenou výzvu nazvanou tématicky COVID Marathón. I druhá výzva byla týmová. Závodní hráče jsme rozdělili do 6 družstev jejichž cíl byl jasný – naskákat v kuse co nejvíc dvojšvihů. Všech šest týmů dohromady jich naskákalo krásných 1253!

Dvojšvih – pro některé brnkačka, pro jiné nedosažitelný cíl… Zatímco nejmladší bojovali o každý jeden, počty dvojšvihů naskákané těmi staršími přesáhly několikrát i 100! Hráči měli čtrnáct dní na to, aby dvojšvihy natrénovali, zdokonalili a aby podali jejich nejlepší výkon. Stejně jako u první výzvy i tentokrát jsme pro zaznamenání výsledků využili „Padlet nástěnku“, kam pak účastníci výzvy nahrávali videa. Ať už to bylo 5, 10 nebo 100 skoků, důležité je, že se hráči do výzvy zapojili, pracovali na sobě a posouvali  své maximum… A to vše pro to, aby podpořili svůj tým a přiblížili se společně k co nejvyššímu číslu.

Pořadí týmů:

  1. místo (422 dvojšvihů): MČR družstev žáků 2020 – Michal Moravec, Alena Davídková, Emma Hanzlová, Marek Čepela, Erika Osičková a Tobiáš Lecian.
  2. místo (289 dvojšvihů): Dorost – Alena Pinkasová, Nela Veverková, Vojtěch Havránek a Lukáš Pavlica.
  3. místo (226 dvojšvihů): Kluci nejmladší + dorost – Jakub Mojdl, Kristýna Bálintová, Jan Urban, Teodor Schinko.

Zároveň bychom také rádi vyhlásili i nejlepší jednotlivce:

  1. Vojtěch Havránek (113 dvojšvihů)
  2. Emma Hanzlová (103 dvojšvihů)
  3. Erika Osičková (100 dvojšvihů).

Vítězové se opět mohou těšit na věcné ceny, které budou předány hned, jak to bude možné. Děkujeme, že jste i nadále aktivní, neztrácíte nadšení a i když nemůžeme na kurty, snažíte se o jakoukoli sportovní aktivitu (ať už je to běh, kolo, švihadlo či účast na online trénincích). Gratulace patří nejen týmům na prvních třech místech a nejlepším jednotlivcům, ale samozřejmě i všem, kteří se do výzvy zapojili a podpořili tak svůj tým. V průběhu příštího týdne uvidíme, zda bude nutné sáhnout i ke třetí výzvě. Informace ohledně aktivit pro další týdny obdržíte co nejdříve e-mailem.